Submit to FacebookSubmit to Google BookmarksSubmit to Twitter

red carpet

John Lennon (Τραγουδιστής)
Λίγα χρόνια πριν, στη συνέντευξη που έδωσε σε ένα Αμερικανικό περιοδικό, είπε: Ο Χριστιανισμός θα τελειώσει, θα εξαφανιστεί. Είναι πέραν αμφισβήτησης και γι΄ αυτό είμαι βέβαιος.
Ο Ιησούς ήταν εντάξει, αλλά τα θέματα του ήταν τόσο απλά, σήμερα εμείς είμαστε διασημότεροι απ' Αυτόν. (1966)

Clipheart0 Θεός μάς αγαπά τόσο, ώστε όταν εμείς πηγαίνουμε και ζητάμε να μας βοηθήσει, να μας ευλογήσει, να μας φυλάξει από κινδύνους και απειλές. Εκείνος πάντα και χωρίς καμία εξαίρεση κοιτάζει στην καρδιά μας. Η καρδιά μας είναι αυτή στην οποία εστιάζει. Αυτή πραγματικά Τον ενδιαφέρει. Την καρδιά μας θέλει να καθαρίσει για να Του ανήκει και μέσα σε αυτήν να κατοικεί. Δεν είναι ότι είναι όμορφη και σπουδαία ή ένα ζηλευτό μέρος για να μείνει κάποιος. Το αντίθετο. Είναι γεμάτη τραύματα και μελανίσματα και σάπια έλκη (Ησάίας 1:6).

athleticsH Aλμάζ Αγιάνα (γενημμένη στις 21 Μοεμβρίου 1991 στο Μπενισανγούλ Γκουμούζ, της Αιθιοπίας) τρέχει σε αγώνες μεγάλου μήκους της τάξης των 3000 μ, 5000 μ, 10000 μ. Κερδίζοντας το χρυσό μετάλλιο με το νέο της ρεκόρ στα 10000μ. στους Ολυμπιακούς αγώνες στο Ριο ντε Τζανέιρο, έσπασε το προηγούμενο παγκόσμιο ρεκόρ του 1993. Η 23χρονη Αγιάνα πρωταθλήτρια συνέτριψε το παγκόσμιο ρεκόρ, η οποία είναι η πρώτη που έσπασε το «φράγμα» των 30 λεπτών τα τελευταία επτά χρόνια, και δεν άφησε κανένα περιθώριο στις αντιπάλους της. Αυτό φθάνει για να κάνει κάποιος υπαινιγμούς για χρήση απαγορευμένων ουσιών;

zariaΕίναι Θαυμαστό το πώς ο Χριστός ξεριζώνει από τον άνθρωπο τα πάθη του, όσο βαθιές ρίζες κι αν έχουν, και μάλιστα χωρίς να ζητάει ανταλλάγματα. 'Ηταν χαρτοπαίχτης δεινός. Από 20 χρονών στην ξενιτιά έγινε η τράπουλα το πάθος της ζωής του. Κάθε μέρα χαρτόπαιζε το μεροκάματό του χωρίς φραγμούς, χωρίς όρια. 'Ηρθε μια ώρα στα 25 του, που τρόμαξε από τη ζωή που έκανε.

Ο Αντώνιο Ναρίνο, ήταν ένας Κολουμπιανός επαναστάτης, που υπερασπίστηκε την ελευθερία της πατρίδας του. Διηγούνται, πως μια φορά, μετά από μια επίθεση εναντίον των Ισπανών, η οποία απέτυχε, βρέθηκε εγκλωβισμένος σε μια περιοχή, απ΄ όπου με κανέναν τρόπο δεν θα κατάφερνε να ξεφύγει. Το μέρος τού ήταν άγνωστο, και η σύλληψή του από τον εχθρό ήτανε θέμα χρόνου.

prosefxi1Ζήτησα από το Θεό να μου δώσει ΔΥΝΑΜΗ, κι Αυτός μου έδωσε ΔΥΣΚΟΛΙΕΣ, για να τις ξεπεράσω.

Του ζήτησα ΣΟΦΙΑ, κι Αυτός μου έδωσε ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ, να μάθω να λύνω.

Του ζήτησα ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΑΝΕΣΗ, κι Αυτός μου έδωσε ΝΟΥ και ΙΚΑΝΟΤΗΤΑ να δουλεύω.

Του ζήτησα ΘΑΡΡΟΣ κι Αυτός μου έδωσε ΚΙΝΔΥΝΟΥΣ να ξεπερνώ. Του ζήτησα ΑΓΑΠΗ, κι Αυτός μου έδωσε ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΚΑ ΑΤΟΜΑ να βοηθώ.

Του ζήτησα ΧΑΡΕΣ κι αυτός μου έδωσε ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ να εκμεταλλευτώ.

Απ’ ότι ζήτησα δεν πήρα τίποτε, τίποτε απ’ όσα ήθελα. Πήρα όμως τα πάντα, αυτά που πραγματικά χρειαζόμουν. Η ΠΡΟΣΕΥΧΗ ΜΟΥ ΕΙΣΑΚΟΥΣΤΗΚΕ!!!

 

dromosΣ’ ένα μεγάλο κατάστημα στο Παρίσι, κάποιος σοβαρός κύριος, μπήκε να ψωνίσει. Σταμάτησε στον όροφο των οικιακών συσκευών κι αμέσως ένας αρμόδιος υπάλληλος φάνηκε για να τον εξυπηρετήσει. Ο κύριος άρχισε να εξετάζει τις διάφορες συσκευές στις βιτρίνες και, κάθε τόσο, έκανε ερωτήσεις στον υπάλληλο:

«Αυτό το είδος σε τι χρησιμεύει;»
«Είναι νέο μηχάνημα, που κόβει τον καφέ. Είναι ηλεκτρι­κό και είναι πολύ χρήσιμο», απάντησε ο υπάλληλος.
«Πόσο στοιχίζει;»
«Χίλια εκατόν Ευρώ, κύριε».
«Αυτό εδώ πέρα σε τι χρησιμεύει;» ξαναρώτησε ο κύριος.
«Είναι πλυντήριο πιάτων. Στοιχίζει 350 Ευρώ, απάντησε ο υπάλληλος.
O κύριος, συνεχίζοντας να εξετάζει, έκανε ερωτήσεις στον υπάλληλο για πολλά είδη και πήρε λεπτομερείς απαντήσεις για τη χρήση τους και την τιμή τους.

Monday the 19th. Copyright Greekphone.org