Λίγες στιγμές με την Αγία Γραφή

Έχεις στεναχώριες – προβλήματα - αγωνίες και ερωτηματικά στη ζωή σου;

Η Αγία Γραφή online

Διαβάστε την Αγία Γραφή στη Δημοτική Νεοελληνική μεταφορά

previous arrow
next arrow
Slider

Η απόφαση εκτελέστηκε

Ένας 37χρονος Ιρανός καταδικάστηκε σε θάνατο δια απαγχονισμού και η ποινή που επέβαλε το δικαστήριο εκτελέστηκε τον Οκτώβρη του 2013. Αφού πιστοποιήθηκε ο θάνατός του, οδηγήθηκε στο νεκροτομείο, όπου προς έκπληξη όλων και μετά από αρκετές ώρες διαπιστώθηκε πως ήταν ακόμα ζωντανός και έτσι μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο. Τις επόμενες μέρες ξέσπασε διαμάχη για το μέλλον του...

που έληξε με την απόφαση του υπουργού δικαιοσύνης: “Ο καταδικασμένος που επέζησε της εφαρμογής της θανατικής ποινής του δεν θα εκτελεστεί και πάλι”.


Η αμαρτία μας μπροστά και εναντίον του Θεού δεν μπορεί να μείνει ατιμώρητη. Ο Λόγος του Θεού είναι ξεκάθαρος και δεν αφήνει κανένα περιθώριο: “Ο μισθός της αμαρτίας είναι θάνατος”, Ρωμαίους 6:23. Η κακία, η ανταρσία και η αποστασία μας ενάντια στον ∆ημιουργό μας έχουν την καταδίκη τους, και αυτή είναι ο θάνατος. Ο Θεός της άπειρης αγάπης είναι και Θεός δικαιοσύνης και η δικαιοσύνη Του έπρεπε να ικανοποιηθεί και η ετυμηγορία της να εκτελεστεί. Και έτσι έγινε... Ο Ιησούς Χριστός, δέχτηκε πάνω Του την εκτέλεση της δικής μας θανατικής ποινής. Ο ίδιος ο Γιος του Θεού έβαλε την ψυχή Του, έδωσε το αίμα Του προσφορά εξιλέωσης για τη δική μου και τη δική σου αμαρτία. Ο Χριστός πέθανε πάνω στο σταυρό του Γολγοθά για να μη πεθάνουμε εμείς και για όποιον με μετάνοια και πίστη δεχτεί αυτή την προσφορά ο Άγιος και ∆ίκαιος Θεός επαναλαμβάνει:


“Η ποινή εκτελέστηκε, δεν θα εκτελεστεί και πάλι”.


“Γιατί κι ο Χριστός υπέμεινε το πάθος μια για πάντα για τις αμαρτίες μας, ένας δίκαιος για χάρη των αμαρτωλών, για να μας φέρει κοντά στο Θεό”. Α. Πέτρου 3:18 


Αρκεί να πιστέψουμε με μια πίστη αληθινή που θα μας οδηγήσει σε μια λυτρωμένη και άγια ζωή υπακοής και αφιέρωσης σε Αυτόν που μας αγάπησε με μια τέτοια αγάπη.

 

Λόγια Ζωής, Ιούλιος/Αύγουστος 2014

Στατιστική για τον Χριστιανισμό

Αριθμός Χριστιανών

2180000000

Αριθμός εδαφίων της Αγίας Γραφής

31102

Αριθμός συγγραφέων της Αγίας Γραφής

40

Καινή Διαθήκη

Θέλεις και εσύ να μάθεις περισσότερα, να μάθεις για τα σχέδια του Θεού; Μη λησμονήσεις να ξεκινήσεις την ανάγνωση της Καινής Διαθήκης. Αν δεν έχεις, μπορείς να παραγγείλεις δωρεάν.

Βιβλιοθήκη ομιλιών

Ακούστε κηρύγματα online!

Κάρτες

Στείλτε μια χριστιανική κάρτα με εδάφια της Αγίας Γραφής

previous arrow
next arrow
Slider