Λίγες στιγμές με την Αγία Γραφή

Έχεις στεναχώριες – προβλήματα - αγωνίες και ερωτηματικά στη ζωή σου;

Η Αγία Γραφή online

Διαβάστε την Αγία Γραφή στη Δημοτική Νεοελληνική μεταφορά

previous arrow
next arrow
Slider

Η δύναμη της προσευχής

Διαλεχτό μου παιδί,
Ξέρεις πως έχεις τη δύναμη να μετακινήσεις ένα βουνό που στέκεται εμπόδιο στο δρόμο σου; Αν αφιερώσεις χρόνο να προσευχηθείς, η δύναμη Μου θα ανακουφίσει εσένα κι εκείνους για τους οποίους προσεύχεσαι. Είμαι ο Βασιλιάς σου που ακούει τις προσευχές σου. Ως δικό Μου πριγκιπόπουλο που αγωνίζεσαι στην προσευχή, σου έδωσα την εξουσία να μιλάς σε Μένα, το Θεό του σύμπαντος! Μην εξαντλείσαι στο να προσπαθείς να διορθώσεις ανθρώπους ή προβλήματα με τη δική σου δύναμη. ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΕΚΕΙΝΟΣ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΝΟΙΞΕΙ ΔΡΟΜΟ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΑΔΥΝΑΤΟ ΝΑ ΥΠΑΡΞΕΙ.

Μην υποτιμάς λοιπόν, τη δύναμη της προσευχής επειδή τα μάτια σου δε μπορούν να Με δούν. Κράξε σε μένα με πίστη και να εισαι σίγουρη ότι θα έρθω κοντάσου γιατί είσαι δικός Μου.Θέλω να συνεχίσεις να έρχεσαι σε Μένα. Έλα σε μένα όταν αισθάνεσαι δυνατός κι όταν αισθάνεσαι αδύναμος. Έλα σε Μένα όταν είσαι χαρούμενος και όταν η ψυχή σου είναι θλιμμένη. Η προσευχή είναι αναγκαία παντού και πάντα. ΝΑ ΠΡΟΣΕΥΧΕΣΑΙ ΟΤΑΝ ΟΔΗΓΕΙΣ, ΟΤΑΝ ΜΑΓΕΙΡΕΥΕΙΣ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΚΑΝΕΙΣ ΔΙΑΦΟΡΑ ΘΕΛΗΜΑΤΑ. ΑΠΟ ΟΛΑ ΤΑ ΟΠΛΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ, Η ΠΡΟΣΕΥΧΗ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΙΟ ΙΣΧΥΡΟ.
Μην αφήσεις την ημέρα σου να ξεκινήσει ή να τελειώσει χωρίς να έχεις προσευχηθεί σε Μένα και χωρίς να έχεις ζητήσει τη Σοφία μου για οτιδήποτε πρόκειται να κάνεις. Οπουδήποτε κι αν πας, να θυμάσαι αυτό το κομμάτι του βασιλικού σου προνομίου: Να σηκώνεις τη φωνή σου και να προσεύχεσαι!

Με αγάπη
Ο Ουράνιος Βασιλιάς και Πατέρας σου

Αν θες να προσευχηθούμε μαζί σου, μπες στο δωμάτιο προσευχής.

Στατιστική για τον Χριστιανισμό

Αριθμός Χριστιανών

2180000000

Αριθμός εδαφίων της Αγίας Γραφής

31102

Αριθμός συγγραφέων της Αγίας Γραφής

40

Καινή Διαθήκη

Θέλεις και εσύ να μάθεις περισσότερα, να μάθεις για τα σχέδια του Θεού; Μη λησμονήσεις να ξεκινήσεις την ανάγνωση της Καινής Διαθήκης. Αν δεν έχεις, μπορείς να παραγγείλεις δωρεάν.

Βιβλιοθήκη ομιλιών

Ακούστε κηρύγματα online!

Κάρτες

Στείλτε μια χριστιανική κάρτα με εδάφια της Αγίας Γραφής

previous arrow
next arrow
Slider