Λίγες στιγμές με την Αγία Γραφή

Έχεις στεναχώριες – προβλήματα - αγωνίες και ερωτηματικά στη ζωή σου;

Η Αγία Γραφή online

Διαβάστε την Αγία Γραφή στη Δημοτική Νεοελληνική μεταφορά

previous arrow
next arrow
Slider

Με ντοπάρει κάποιος κι' αυτός είναι ο Ιησούς

athleticsH Aλμάζ Αγιάνα (γενημμένη στις 21 Μοεμβρίου 1991 στο Μπενισανγούλ Γκουμούζ, της Αιθιοπίας) τρέχει σε αγώνες μεγάλου μήκους της τάξης των 3000 μ, 5000 μ, 10000 μ. Κερδίζοντας το χρυσό μετάλλιο με το νέο της ρεκόρ στα 10000μ. στους Ολυμπιακούς αγώνες στο Ριο ντε Τζανέιρο, έσπασε το προηγούμενο παγκόσμιο ρεκόρ του 1993. Η 23χρονη Αγιάνα πρωταθλήτρια συνέτριψε το παγκόσμιο ρεκόρ, η οποία είναι η πρώτη που έσπασε το «φράγμα» των 30 λεπτών τα τελευταία επτά χρόνια, και δεν άφησε κανένα περιθώριο στις αντιπάλους της. Αυτό φθάνει για να κάνει κάποιος υπαινιγμούς για χρήση απαγορευμένων ουσιών;

Για κάποιους, ίσως… «Αυτός είναι πραγματικά χρόνος για άνδρες και το ότι τα κατάφερε σημαίνει πως ήταν εξαιρετικά δυνατή…» «Δεν είμαι σίγουρη πως μπορώ να κατανοήσω αυτό το ρεκόρ. Εκπληξη είχα νιώσει και το 1993, όταν είδα το ρεκόρ της Γουάνγκ και τώρα η έκπληξη μου είναι σαφώς μεγαλύτερη με την απίστευτη επίδοση της Αγιάνα.» «Ξαναβλέποντας την κούρσα και την έκφραση του προσώπου της, μπορεί να δει κανείς πως η Αγιάνα τρέχει απλά, ενώ οι άλλες δίνουν τη ζωή τους πίσω από αυτήν. Δεν λέω πως έχει κάνει χρήση ουσιών, αλλά έρχονται στο μυαλό υποψίες. Έκανε τα πάντα να φαίνονται πολύ εύκολα.

Η ίδια πάντως η Αγιάνα όχι μόνο δεν πτοήθηκε από αυτές τις δηλώσεις αλλά έσπευσε να υπερασπιστεί τον εαυτό της: «Πρώτα από όλα ευχαριστώ τον Θεό, επειδή μου δίνει τα πάντα και την ευλογία του. Με ντοπάρει κάποιος κι αυτός είναι μόνο ο Ιησούς και φυσικά το γεγονός ότι δουλεύω και προπονούμαι σκληρά. Είμαι καθαρή σαν κρύσταλλο και το αποδεικνύουν όλοι οι έλεγχοι, στους οποίους έχω υποβληθεί. Με ντοπάρει κάποιος κι αυτός είναι ο Ιησούς...Τι μαρτυρία...Ενα παγκόσμιο ρεκόρ που έχει αφήσει όλους με το στόμα ανοιχτό κι ένα όνομα να συνοδεύει αυτήν την τόσο μεγάλη επιτυχία.

Φθινοπωρο...μια νέα σεζόν ξεκινάει για τους μαθητές, φοιτητές, εργαζόμενους. Θέτουμε νέους στόχους, κάνουμε όνειρα και προγραμματίζουμε την καθημερινότητά μας προκειμένου να τα πετύχουμε. Τρέχουμε καθημερινά στο στίβο της ζωής.Τι μεγάλο δώρο, τι μεγάλο μυστικό: ο Ιησούς ως πηγή έμπνευσης και δύναμης.“όλα τα μπορώ δια του Χριστού που με ενδυναμώνει“ γραφει ο απόστολος Παύλος. Άραγε εμείς θα περπατήσουμε μαζί με το Χριστό αυτή τη νέα σεζόν; Θα γευθούμε το άγγιγμά του, τη δύναμή του, το θαύμα του στη ζωή μας;

Στατιστική για τον Χριστιανισμό

Αριθμός Χριστιανών

2180000000

Αριθμός εδαφίων της Αγίας Γραφής

31102

Αριθμός συγγραφέων της Αγίας Γραφής

40

Καινή Διαθήκη

Θέλεις και εσύ να μάθεις περισσότερα, να μάθεις για τα σχέδια του Θεού; Μη λησμονήσεις να ξεκινήσεις την ανάγνωση της Καινής Διαθήκης. Αν δεν έχεις, μπορείς να παραγγείλεις δωρεάν.

Βιβλιοθήκη ομιλιών

Ακούστε κηρύγματα online!

Κάρτες

Στείλτε μια χριστιανική κάρτα με εδάφια της Αγίας Γραφής

previous arrow
next arrow
Slider