Λίγες στιγμές με την Αγία Γραφή

Έχεις στεναχώριες – προβλήματα - αγωνίες και ερωτηματικά στη ζωή σου;

Η Αγία Γραφή online

Διαβάστε την Αγία Γραφή στη Δημοτική Νεοελληνική μεταφορά

previous arrow
next arrow
Slider

Γιατί κρέμεσαι εκεί Ιησού;

Ρώτησε τον Ιησού γιατί κρέμεται εκεί! Αν μπορούσε να μιλήσει Θα έλεγε, «είμαι εδώ, επειδή ο κόσμος έγινε ζηλόφθονος, βρίσκομαι εδώ επειδή θεράπευσα λεπρούς, τυφλούς, παράλυτους και τα μικρά παιδάκια!!

ΙΗΣΟΥ, ΓΙΑΤΙ ΣΟΥ ΣΥΜΠΕΡΙΦΕΡΟΝΤΑΙ ΚΑΤ' ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ;

 

«Κρέμομαι εδώ επειδή πολλαπλασίασα τα ψωμιά, επειδή είχα έλεος και ευσπλαχνία για το πεινασμένο πλήθος, επειδή ανέστησα το νεκρό γιο της χήρας και επειδή σταμάτησα τη ροή του αίματος μιας ταλαίπωρης γυναίκας».

ΓΙΑΤΙ ΚΡΕΜΕΣΑΙ ΕΚΕΙ ΙΗΣΟΥ;

«Βρίσκομαι εδώ επειδή το πλήθος με ακολούθησε για να το ελευθερώσω και επειδή οι Θρησκευτικοί ηγέτες έχασαν μέρος τον πλήθους τους. Επειδή Θεράπευσα αυτούς που η καρδιά τους ήταν συντρίμμια, και άνοιξα τα μάτια του εκ γενετής τυφλού. Επειδή συγχώρησα τις αμαρτίες των πορνών και της μοιχευομένης γυναίκας την οποίαν ήθελαν να λιθοβολήσουν.

Επειδή έδωσα νέα ζωή και το ζωντανό νερό στις ψυχές τους, οι Θρησκευτικοί ηγέτες με έβαλαν εδώ. Επειδή έκανα το καλό και επειδή κάποια μέλη τους σώθηκαν«.

ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΛΛΟΣ ΛΟΓΟΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΠΟΙΟ ΒΡΙΣΚΕΣΑΙ ΕΔΩ ΙΗΣΟΥ;

«Ναι, βρίσκομαι εδώ επειδή πήρα τη Θέση σου... Αυτός είναι ο κύριος λόγος». «Επειδή, και ο Χριστός έπαθε μια φορά για πάντα για τις αμαρτίες, ο δίκαιος για χάρη των αδίκων, για να μας φέρει στον Θεό, ο οποίος, ενώ μεν θανατώθηκε κατά τη σάρκα, ζωοποιήθηκε όμως διαμέσου τού Πνεύματος. Α’ Πέτρου 3:18»

«Επειδή, ο Χριστός, όταν εμείς ήμασταν ακόμα ασθενείς, πέθανε κατά τον ορισμένο καιρό για χάρη των ασεβών.» Ρωμ. 5:6,

«έτσι και ο Χριστός, ο οποίος μια φορά για πάντα προσφέρθηκε για να σηκώσει τις αμαρτίες πολλών, θα φανεί για μια δεύτερη φορά χωρίς αμαρτία σ' εκείνους που τον προσμένουν για σωτηρία.» Εβρ. 9:28

 

Πηγή: Ηγεία και θεραπεία, Εκδόσεις "Χριστιανικά Βιβλία Πνευματικής Τόνωσης, σ. 18

Στατιστική για τον Χριστιανισμό

Αριθμός Χριστιανών

2180000000

Αριθμός εδαφίων της Αγίας Γραφής

31102

Αριθμός συγγραφέων της Αγίας Γραφής

40

Καινή Διαθήκη

Θέλεις και εσύ να μάθεις περισσότερα, να μάθεις για τα σχέδια του Θεού; Μη λησμονήσεις να ξεκινήσεις την ανάγνωση της Καινής Διαθήκης. Αν δεν έχεις, μπορείς να παραγγείλεις δωρεάν.

Βιβλιοθήκη ομιλιών

Ακούστε κηρύγματα online!

Κάρτες

Στείλτε μια χριστιανική κάρτα με εδάφια της Αγίας Γραφής

previous arrow
next arrow
Slider