(Χρόνος διαβάσματος: 4 - 8 λεπτά)

 

Με μελετούν εκατομμύρια άνθρωποι σ΄όλο το κόσμο. Εχω την πρώτη κυκλοφορία κι έχω μεταφρασθεί πάνω από 1800 γλώσσες και διαλέκτους μέχρι σήμερα. Πολλοί άνθρωποι με περιφρονούν, χωρις να με έχουν ανοίξει ποτέ τους να με μελετήσουν. Οι έχθροί μου γράφουν εναντίον μου πολλά ψεύδη και έχουν παρασύρει πολλούς ευκολόπιστους εναντίον μου. Δεν έχουν προσωπική γνώμη σχηματίσει με λετώντας με, στηριζόμενοι σε ξένες ιδέες.
Οσοι με μελετούν δε με χορταίνουν. Με αγαπούν πολύ γιατί βρήκαν την αλήθεια και τη ζωή. Τους γέμισα ψυχικά. Ανεκάλυψαν ότι εγώ έχω ένα πολύ μεγάλο και ζωντανό μήνυμα για όλους τους ανθρώπους, όλων των εποχών. Και το μήνυμά μου είναι : Ο Θεός σε αγαπά και σε σώζει δωρεάν. Δεν είμαι το βιβλίο των αφελών ή των καθυστερημένων.

(Χρόνος διαβάσματος: 2 - 3 λεπτά)

 

Η Αγία Γραφή είναι το Βιβλίο που αποκαλύπτει τα σχέδια του Θεού στον άνθρωπο. Του μιλάει για το δρόμο της σωτηρίας, την κρίση που περιμένει τον αμετανόητο αμαρτωλό και τον τρόπο που μπορεί να σωθεί. Ομως πάνω απ' όλα του δείχνει ένα πρόσωπο, τον Σωτήρα Χριστό. Εκείνον που από αγάπη ήρθε στη γη μας και πέθανε στο σταυρό στη θέση του κάθε αμαρτωλού και με το αίμα Του πλήρωσε τα λύτρα για την αμαρτία μας. Μέσα απ' τις σελίδες αυτού του βιβλίου θα δεις να εμφανίζεται αυτό το θαυμαστό πρόσωπο του Σωτήρα Χριστού. Είναι το μόνο πρόσωπο που χρειάζεται ο άνθρωπος. Ο Ιησούς Χριστός είναι ο μόνος που μπορεί να σε οδηγήσει στον Θεό Πατέρα. Καθώς θα μελετάς την Αγία Γραφή όλο και περισσότερο θα γνωρίζεις τον Ιησού Χριστό.

­