Δωμάτιο προσεχής - Βλέπε αίτημα προσευχής

Η προσευχή είναι προνόμιο που χάρισε ο Θεός στον άνθρωπο και ιδιαίτερα στον πιστό. Είναι το μέσο επικοινωνίας με τον Θεό! Αν θέλετε να προσευχηθούμε για σας, παρακαλώ στείλτε μας το αίτημα σας πατώντας το link αριστερά. Θα το κάνουμε με χαρά.

Ο Ιησούς Χριστός λέει: Και ό,τι αν ζητήσετε στο όνομά μου, θα το κάνω, για να δοξαστεί ο Πατέρας στον Υιό.Αν ζητήσετε κάτι στο όνομά μου, εγώ θα το κάνω. (Το Ευαγγέλιο κατά Ιωάννην 14/13-14)

Βλέπε αίτημα προσευχής
Ημερομηνία:
 04-07-2014
Ώρα:
 11:23:41 (UTC)
Αιτών:
 Ανώνυμος &ep
Topic:
 Προσευχή

 
Ευχαριστώ Θεέ μουPrint
Θεέ μου, σε ευχαριστώ για κάθε ευλογία και δοκιμασία που έχεις επιτρέψει στη ζωή μου.Σε παρακαλώ να δίνεις υγείά, αγάπη και φώτιση σε όλους τους ανθρώπους και στην οικογένειά μου.Βοήθησε με να ξεπεράσω την κατάθλιψη και τα άγχη που με κατατρέχουν τόσα χρόνια.Κάνε με να σταθώ γερά στα πόδια μου και βοήθησέ με να σταθώ δίπλα στον σύντροφό μου.Συγχώρεσε τις αμαρτίες μας και μην επιτρέψεις να χαθεί κανένα δημιούργημά σου.Εάν είναι το θέλημά σου, ας επιστραφεί και αυτό το μικρό υλικό αγαθό που το αγαπήσαμε τόσο και μας το πήρανε πριν λίγες μέρες.Σε ευχαριστώ.Κύριε Ιησού Χριστέ ελέησόν με. PrayerCenter RSS Feeds  ­