Λίγες στιγμές με την Αγία Γραφή

Έχεις στεναχώριες – προβλήματα - αγωνίες και ερωτηματικά στη ζωή σου;

Η Αγία Γραφή online

Διαβάστε την Αγία Γραφή στη Δημοτική Νεοελληνική μεταφορά

previous arrow
next arrow
Slider
Submit to FacebookSubmit to Google BookmarksSubmit to Twitter

Δωμάτιο προσεχής - Βλέπε αίτημα προσευχής

Η προσευχή είναι προνόμιο που χάρισε ο Θεός στον άνθρωπο και ιδιαίτερα στον πιστό. Είναι το μέσο επικοινωνίας με τον Θεό! Αν θέλετε να προσευχηθούμε για σας, παρακαλώ στείλτε μας το αίτημα σας πατώντας το link αριστερά. Θα το κάνουμε με χαρά.

Ο Ιησούς Χριστός λέει: Και ό,τι αν ζητήσετε στο όνομά μου, θα το κάνω, για να δοξαστεί ο Πατέρας στον Υιό.Αν ζητήσετε κάτι στο όνομά μου, εγώ θα το κάνω. (Το Ευαγγέλιο κατά Ιωάννην 14/13-14)

Βλέπε αίτημα προσευχής
Ημερομηνία:
 06-01-2017
Ώρα:
 07:56:24 (UTC)
Αιτών:
 Κυριακή
Topic:
 Διάφορα

 
Πολλα προβληματα και πειρασμοίPrint
Παρακαλω τον Κυριο να με βοηθήσει να βρω κουράγιο Και να στηρίξει τις προσπάθειες μου.Να εξαλείψει την ανεργια μου και την φτώχεια μου.Να με βοηθήσει με τα οικονομικα προβλήματα μου.Να με πάρει από τους δρομους να σταματήσω να περιπλανιεμαι χωρις σκοπο.Να μου φέρει στην ζωή μου έναν σωστό άνθρωπο να με εκτιμαει ,να με σέβεται και να με αγαπαει και πανω απ όλα να θέλει να με παντρευτεί. Να κατατροπώσει ο Κυριος αυτους που με εχθρευονται Και σκευωρουν εναντίον μου.Να συγχωρέσει ο Κύριος τούς ασχημους λογισμους μου και τις αμαρτιες μου. Να διωξει την απογοητευση την δυσαρέσκεια τον πόνο την μιζερια την φτώχεια και την μοναξιά από την ζωή μου. Να μου δίνει αυτοπεποιθηση.Τον ευχαριστώ και τον ευγνωμονώ που με κρατησε εστω με οτι μου πρόσφερε. PrayerCenter RSS Feeds  ­